Waarom Microsoft Dynamics 365 Business Central ?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het meest populaire ERP-systeem voor het MKB. Veel kleine en middelgrote organisaties over heel de wereld gebruiken het. Hier zijn 8 redenen waarom:

Gebruiksvriendelijk en intuïtief

De gebruikerservaring staat centraal bij Microsoft in al haar producten. Prettige menu’s, duidelijke knoppen en vooral uitermate intuïtief. Alle typen gebruikers zullen daardoor razendsnel leren hoe ze met het systeem moeten werken.

Veel gebruikt en dus breed ondersteund

Business Central is de volgende generatie van wat voorheen bekend stond als Dynamics NAV ofwel Navision en heeft daarmee een uitgebreide groep gebruikers bestaande uit 160.000 klanten met miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het is dus geen niche oplossing, maar er is altijd expertise beschikbaar in de markt om je te helpen, er zijn online video’s en andere informatie beschikbaar en de functionaliteit groeit snel. De oplossing is daarmee ook toekomstvast.

Geweldige basisfunctionaliteit

In de basis is Business Central een uitstekend product. Het brengt veelzijdige en uitgebreide mogelijkheden met zich mee die voor ieder type organisatie van waarde zijn. En het is goed mogelijk om bedrijfsspecifieke functionaliteit toe te voegen om tot een perfect passende oplossing voor uw bedrijf of organisatie te komen.

Lagere kosten

Met Business Central maakt je efficiënter, zorgt dat je betere beslissingen neemt en maakt organisaties productiever. Daardoor worden niet alleen kosten bespaard, maar worden ook nieuw business opportunities mogelijk gemaakt. De rol-gebaseerde interface van Business Central zorgt ervoor dat je snel toegang hebt tot voor jou relevante informatie. De veelgebruikte 365 Office oplossingen van Microsoft komen uit dezelfde stal en de koppelingen met Outlook, Word, Excel, Teams, Power BI en andere Microsoft-technologie werken dus perfect en zorgen voor naadloze integratie in je dagelijkse werk.
P

Ontwikkeld met extensions

We zeiden het al – het is makkelijk om de al rijke basisfunctionaliteit van Business Central uit te breiden. Dit gebeurt met zogenaamde Extensions. Partners en specialisten wereldwijd ontwikkelen “stukjes functionaliteit” die zij in een Extension aanbieden om te gebruiken in combinatie met de standaard Business Central-applicatie. Zo kan een ERP-omgeving gecreëerd worden met exact die functionaliteit die u nodig heeft.

Geïntegreerde Power BI

Power BI is de toonaangevende rapportage- en business intelligence-oplossing van Microsoft. Deze veelgeprezen tool is geïntegreerd met Business Central. Daardoor beschik je in jouw ERP-systeem over krachtige en nuttige dashboards met rapportages, KPI’s en managementinformatie.
~

IJzersterke beveiliging

De gebruikerservaring staat centraal bij Microsoft in al haar producten. Prettige menu’s, duidelijke knoppen en vooral uitermate intuïtief. Alle typen gebruikers zullen daardoor razendsnel leren hoe ze met het systeem moeten werken.

Software as a service

Steeds meer organisaties kiezen voor Software as a Service (SaaS). Maandelijks betalen voor het gebruik van de software, zonder de kosten en zorgen van eigen servers, infrastructuur en onderhoud. Microsoft is al jaren actief in het bieden van SaaS-oplossingen en met Business Central kun je zorgeloos, tegen lage, voorspelbare kosten werken met een top ERP-systeem.

Meer weten over Business Central ?

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op